Екипът на ЦСКА 1948 и футболистите Ивайло Чочев и Михаел Орачев посетиха 55 СУ „Петко Каравелов“, за да зарадват малките фенове на тима.

Чочев, Орачев и талисманът на „червените“ – Арми станаха част от часовете на всички седем паралелки четвъртокласници в училището, а реакцията беше незабравима. С неподражаемия си стил Арми въобще не се забави да научи пременените в червено-бяло хлапета на подходящи армейски песни и скандирания. След секунди училищните стаи и коридори бяха огласени от викове „ЦСКА, ЦСКА!“

Черешката на тортата бе появата на двамата играчи от представителния тим. Те с удоволствие се запознаха с малчуганите и раздадоха поименни автографи на всички тях върху картички и тениски. Е, на някои дори по два, три, четири или пет.

След инициативата ЦСКА 1948 получи благодарностите на учениците на 55 СУ „Петко Каравелов“, като не малка част от тях впоследствие посетиха и напълно безплатно срещата от осмия кръг на efbet Лига между ЦСКА 1948 и Ботев Пд, завършила с победа 5:0 на „червените“.

Previous Post Next Post

ЦСКА 1948 гост в нашето училище