„В училищния двор широк
елате всички на урок! …“

 Незабравими стихове, чието звучене се свързва с пъстроцветното множество от развълнувани ученици, родители и учители в училищата ни! Отново е време за среща! За две срещи! На 15 септември 2023 г. 55. Средно училище „Петко Каравелов“ за 145 – ти път отваря врати, за да посрещне своите ученици! Започва още една учебна година, изпълнена с надежди и високи цели, свързани както винаги с много труд и много постижения в овладяването на знания, в творчеството, в спорта, в изкуството.

 Тържественото начало на новата учебна година ще бъде поставено с две тържества, гости на които ще бъдат родителите на учениците, обучаващи се в съответната сграда.

 Тържеството в двора на 55. СУ „Петко Каравелов“ по повод откриването на учебната 2023 / 2024 година ще започне в 8:45 часа. Учениците и техните родители каним да бъдат в двора на училището в 8:35часа.

 Тържеството в нашето ново учебно пространство в "Музейко“ по повод откриването на учебната 2023 / 2024 година ще започне в 10:00 часа. Децата от ПГ А, ПГ Б и ПГ В, учениците от 1. Ж и 1.З клас и техните родители каним да бъдат в двора на училището в 9:50 часа.

В този първи ден ще си пожелаем взаимно здрава и успешна учебна година.
Очакваме ви!

Previous Post Next Post

В училищния двор широк елате всички на урок! …